Adatvédelem

Minden személyes adat amit Ön megoszt velünk mint felhasználó vagy látogató, feldolgozásra kerül, hogy a Bubudekor szolgáltatásait optimális körülmények között tudja kinálni.

Bubudekor regisztrálási űrlapjának kitöltése által, a felhasználó beleegyezik, hogy személyes adatait, adminisztrátoraink feldolgozzák és felhasználják az alábbi műveletek érdekében:

  • Az ügyfelekkel való kapcsolatfelvétel;
  • A megrendelések feldolgozása;
  • Nem kereskedelmi vagy adminisztrativ tipusú üzenetek küldése (módositások a weblapon, felhasználó fiók, stb);
  • Ajánlatok, promóciók, kedvezmények, akciók, reklám és marketing üzenetek küldése a Bubudekor-Mesedekor tevékenységeivel kapcsolatban.

Az üzlet tárolni fogja a személyes adatokat és fel fogja használni a felhasználók informálása érdekében, a Bubudekor fiókok státusszával kapcsolatban, itt beleértve a megrendelések státusszát, fejlődését de a kínált termékek és szolgáltatások értékelését is.

Az online fizetési folyamat alatt kért információk, a fizetési feldolgozás szolgáltatók feltételei hatálya alá tartoznak és ebben az esetben a Bubudekor nem kéri és nem tárolja a kártyájával kapcsolatos részleteket és információkat.

Ha bármilyen kérdése van ezekkel az adatvédelmi feltételekkel kapcsolatban vegye fel a kapcsolatot velünk a kapcsolat űrlap segitségével vagy írjon nekünk a következő email cimre: bubudekor@gmail.com