ÁSZF

Bubudekor-Mesedekor

Általános szerződési feltételek

   

Kérjük regisztráció, és vásárlás előtt figyelmesen olvassák el az 'Általános szerződési feltételek' (ÁSZF)-et és a szolgáltatásokat kizárólag akkor vegyék igénybe, ha azokkal maradéktalanul egyetértenek! 

A webáruház saját készítésű, egyedi tervezésű és előállítású fából készült dekorációkat, ajándéktárgyakat, bőr és filc kiegészítőket forgalmaz. A webáruház jogtulajdonosának mint szerzőnek és az ügyfélszolgálatnak az adatait a jelen Általános Szerződési Feltételek végén találja meg.

1. Vásárlási feltételek
A megrendeléssel Varga László Zoltán egyéni vállalkozó – továbbiakban Vállalkozás – és a megrendelő között - továbbiakban Fogyasztó -  között köttetik a szerződés. A megrendelés interneten (azaz távollévők között) megkötött, de nem aláírt szerződésnek minősül, melynek tartalma archiválásra kerül és utólagosan hozzáférhető, visszakereshető. Kapcsolattartó személy a Bubudekor-Mesedekor oldalán: Varga Mária társtulajdonos.

A szerződés nyelve a magyar. 

A webáruház csak nagykorúakkal köt szerződést, kiskorúak vásárlása esetében a szerződés érvénytelen lesz. Kiskorú személytől nem áll módunkban fizetési kötelezettséggel járó megrendelést elfogadni!
A megrendelések leadása a Bubudekor-Mesedekor webáruházban kizárólag elektronikus úton, vagy interneten keresztül, a www.bubudekor.hu webcímen lehetséges amely 
fizetési kötelezettséget von maga után .  A rendelésekkel kapcsolatos tájékoztatásokat a Vállalkozás szintén elektronikus úton küldi el a felhasználók részére. A rendelés leadása előtt a felhasználónak van lehetősége a regisztrációkor megadott adatok módosítására. A Fogyasztó szavatolja, hogy a megadott adatai valódi adatok. A hamis adatszolgáltatásból eredő valamennyi kockázatot a Fogyasztó viseli (pl. nem valódi címre történő postázás költsége stb).
2. A webáruház használata: regisztráció, belépés, jelszó
2.1. Regisztráció

 A regisztráció a  weboldal legfelső (fekete) menüjéből, a lábléc menüjéből (jobbra alul), vagy a webáruházból történő vásárlás folyamán érhető el. A regisztráció célja a webáruházon keresztül történő sikeres vásárlás és a kapcsolattartás megrendelőinkkel ill. vásárlóinkkal. Nyissa meg a regisztrációs  oldalt és töltse ki az ott található űrlapot értelemszerűen, majd kattintson az űrlap alján lévő "Regisztráció" gombra. Ekkor regisztrációjának sikerességét jelzi a weboldal, illetve adathiányosság esetén az űrlap marad a képernyőn, és figyelmezteti Önt, hogy mely rubrikák  kerültek hiányosan, vagy nem megfelelően kitöltésre. Sikeres regisztráció esetén a rendszer azonnal be is lépteti Önt a weboldalon és a "Bejelentkezés" panelen kiírásra kerül, hogy milyen néven jelentkezett be.

Regisztráció nélkül is indíthatja böngészését a webáruházban és szerkesztheti kosarának tartalmát, azonban a megrendeléshez mindenképpen szükséges, hogy Ön regisztrált Vásárló legyen, ezért a kosár "Megrendelem" gombjára kattintva megjelenik egy belépést kérő ablak, melyen szintén megtalálható a "Regisztráció" link. Erre kattintva, és a fentiek alapján kitöltve az űrlapot a megrendelési folyamatot zavartalanul folytathatja, mivel a rendszer itt is automatikusan belépteti Önt, és az addig összeállított kosarának tartalma nem veszik el. Regisztráció nélkül a webáruházból vásárolni nem lehet.

2.2. Belépés

A Belépés a már regisztrált felhasználók számára rendelkezésre álló webáruház funkció. A Bejelentkezés panel (bal felső sarok) mezőibe értelemszerűen írja be az e-mail címét, amellyel regisztrált és a hozzá tartozó jelszót, majd kattintson a mezők mellett található "Belépés" gombra. Bejelentkezés után a panel tartalma automatikusan megváltozik, kiírásra kerül, hogy milyen néven van bejelentkezve és kilépési, valamint jelszó változtatási lehetőségek jelennek meg.

2.3. Kijelentkezés 
A webáruházból való kijelentkezéshez egyszerűen kattintson a "Bejelentkezés" panelen található Kilépés gombra. Ez a gomb csak akkor látható a panelen, ha Ön regisztrált és bejelentkezett előzőleg.
2.4 Elfelejtett jelszó
Ha elfelejtette jelszavát, akkor a Bejelentkezés panelen található "
Elfelejtett jelszó visszaszerzése" feliratra kattintva megjelenik egy új oldal, mely bekéri azt az e-mail címet, amellyel Ön regisztrálva van webáruházunkban. Beírva ezt a címet és a Küldés gombra kattintva Ön erre az e-mail címre fog kapni egy levelet, melyben szereplő linkre rákattintva (vagy ha nem kattintható az Ön levelezőjében, akkor a böngésző ablak címsorába bemásolva) weboldalunk új jelszót generál Önnek. Ezt pontosan jegyezze fel (kis és nagy betűk számítanak), majd lépjen be vele, és igény szerint megváltoztathatja a jelszót (lásd jelszóváltoztatás).

 

2.5. Jelszóváltoztatás 

Amennyiben szeretné jelszavát megváltoztatni, lépjen be a webáruházba a Bejelentkezés panel segítségével. Ezután megjelenik a Kilépés gomb, valamint a "jelszóváltoztatás" link, melyre kattintva egy új oldal töltődik be. Az oldal bekéri az Ön mint regisztrált felhasználó jelenleg használatban lévő jelszavát, majd kétszer az új jelszót az esetleges elgépelések elkerülése végett. Töltse ki értelemszerűen, majd kattintson a Megváltoztat gombra. Ettől kezdve Ön az újonnan megadott jelszóval tud belépni webáruházunkba.


2.6. A regisztráció megszüntetése

Szolgáltató természetesen lehetővé teszi látogatói, Vásárlói számára a regisztráció és az azzal járó előnyök visszamondását, melynek módja a következő:Az elérhetőségek (kapcsolat) oldalon megadott e-mail címen szíveskedjen jelezni ezirányú szándékát.Ezek után kérésére Szolgáltató töröli minden adatát a rendszerből, arról másolatot nem készül és Szolgáltató megszünteti Ön felé az összes direkt kommunikációs csatornát. A Szolgáltató betartja az adatkezelési jogszabályokat, ennek értelmében adatait kizárólag célhoz kötötten, a honlapon keresztül történő vásárlás és tájékozódás folytatása céljából, és csak meghatározott ideig, az Ön törlési kérelméig kezeli. Amennyiben Ön törli adatait rendszerünkből, ezt követően már nem lesz a felhasználónk, így Ön a törlést követően tőlünk nem tud majd adatot igényelni a vásárlásaival, szerződésével kapcsolatosan.

 2.7. Regisztrációs adatok megújítása

A rendszer lehetőséget ad a regisztrált felhasználó adatainak változtatására javítására. Az adatok megváltoztatására belépés után kerülhet sor. A vásárlási folyamat 3. lépésében adhatók meg és ugyanitt módosíthatók a számlázási és szállítási adatok, melyek rendelés leadása nélkül is elmenthetők.
3. A vásárlás menete: kosár, rendelés, fizetés, szállítás
3.1. A vásárlás
Erről részletesen olvashat a "Hogyan vásárolok" menüpontban.
A vásárlás végeztével kiválaszthatja az önnek legmegfelelőbb fizetési módot.
3.2. Egyedi rendelés/Külföldről történő vásárlás
Egyedi rendelések esetében amennyiben csak színbeli eltérés van a termék a webáruházból megvásárolható, majd a megjegyzés rovatban kérhető a szín vagy minta. Csak színbeli eltérések esetén a vételár nem változik. Egyéb igények esetében egyedi rendeléséről vásárlás előtt érdeklődjön a kapcsolat menüpont alatt! Egyedi, személyre szabott rendelések esetében (pl. feliratozás, formatervezés stb.) a vásárlástól való elállás jogát a Vásárló nem gyakorolhatja!
Külföldi rendelés esetén a postaköltség, és a szállítási idő minden esetben változik. A megrendelő köteles hiteltérdemlően bizonyítani a külföldi szállítás megrendelését. Ennek hiányában a Vállalkozás szállításra nem kötelezhető.
Külföldi rendelések egyéni rendelésnek minősülnek, melyet e-mailben kell lebonyolítani.
A külföldi rendeléseket PayPal-on keresztül lehet fizetni. Külföldi rendelések esetében vámadó is terhelheti a Fogyasztót. Ennek díja változó, erről a Fogyasztó tájékozódjon vásárlás előtt!
3.3. Árak 
A webáruházban megvásárolható termékek mellett feltüntetett árak bruttó árak, amelyek 0 % áfát tartalmaznak. Az árak a rendelés időpontjában érvényes listaárak, melyek a webáruházban a termékek mellett találhatók. Az árak bruttó árak, de nem tartalmazzák a szállítási költséget. A szállítási költség a pénztár folyamat során a megrendelés véglegesítése előtt, valamint a Fizetés és szállítás/Szállítási költségek menüpontban is megtalálható. Amennyiben a webáruházban hiba vagy hiányosság lép fel a termékeknél vagy az áraknál, Vállalkozás fenntartja a jogot a korrekcióra. Ilyen esetben a hiba felismerése illetve módosítása után Vállalkozás azonnal tájékoztatja Fogyasztót az új információkról. A Fogyasztó ezt követően még egyszer megerősítheti a megrendelést, vagy lehetőség van  arra, hogy bármelyik fél elálljon a szerződéstől.
3.4 Fizetés
Fizethet banki átutalással, banki készpénzes befizetéssel, személyes átvételkor, sőt Pay-Palon keresztül is, esetleg utánvéttel.
Erről részletes tájékoztatót talál a "Fizetési módok" menüpont alatt.
3.5. Szállítás
A szállítási költségeket a "Szállítási költségek" menüpontban találja.
A küldemények kézbesítése, szállítása postai úton történik, sikeres megrendelést követően, amely a fentiek szerint történik.
Külföldi szállítás is megoldható egyedi rendelésként, de vásárlás előtt kérem, hogy érdeklődjön a bubuvarga@gmail.com  e-mail címen!  A külföldi szállítás feltételeinek írásbeli visszaigazolása szükséges a szolgáltató részéről, a telefonos tájékoztatás nem minősül a külföldi szállítás elvállalásának. Írásbeli visszaigazolás hiányában a megrendelő köteles hiteltérdemlően bizonyítani a külföldi szállítás megrendelését. Ennek hiányában a Szolgáltató szállításra nem kötelezhető.
A megrendelések levélként csomagolva, vagy postacsomagként kerülnek megküldésre az elkészítést, illetve a befizetés érkezését követően.
A szállítási díj a Fogyasztót terheli, mely a számláján is megjelenik. A csomagot kézbesítéskor a kézbesítő előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén azonnal kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot! Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni, a késedelmes jegyzőkönyvezésből eredő kockázatot a késedelmes fél viseli!
Csomagjainkat minden esetben tiszta, barna esetleg fehér papírral bevont kartonban/borítékban postázzuk ütődés és gyűrődésmentesen! Egyéb csomagolási módról külön tájékoztatást küldünk. Amennyiben a Fogyasztó sérülést vél felfedezni csomagjainkon, azonnal kérjen jegyzőkönyvet a kézbesítőtől!
A postázási díjak a Magyar Posta mindenkori díjszabása szerint módosulhatnak, így szolgáltató fenntartja a jogot arra, hogy a szállítási díjakat is – áraihoz hasonlóan – a honlapon egyoldalúan bármikor módosítsa. 
A Magyar Posta Zrt. kézbesítési szabályainak be nem tartásából eredő teljesítési kockázatok a Fogyasztót terhelik, így különösen a mindenkori átvételi határidő elmulasztása esetén.

Vállalkozás fenntartja magának a jogot arra is, hogy bármikor megváltoztassa a szállító személyét vagy a szállítás egyéb feltételeit. Erről a honlapon mindig késedelem nélkül tájékoztatjuk a megrendelőinket.  A szállításra aktuális feltételeire vonatkozóan mindig a megrendelés napján irányadó jelen Általános Szerződési Feltétel vonatkozik.

3.6. Fizetési feltételek 

A webshopban leadott megrendelés elküldésekor a Fogyasztó a megadott e-mail címére egy automatikus értesítést kap az aktuális rendelése számával, dátumával, a termékek részletezésével és áraival, valamint a szállítással kiegészített végösszegével. A Vállalkozás a megrendeléseket a feldolgozás után egy válasz e-mailben igazolja vissza 2 munkanapon belül. Az internetes vásárlás után 3 munkanap áll rendelkezésére a vételárat a számlára utalni, vagy egyéb a Vállalkozással egyeztetett időpont. A webáruházban előre átutalással és PayPal-on keresztül is lehet vásárolni.

Előre utalás esetén a Vállalkozás  adatai
A számla végösszege átutalással fizetendő a következő számlaszámra: 54500112 – 10024072
A számlatulajdonos neve: Varga László Zoltán
A számlavezető bank: Felsőzsolca Takarék

Készpénzzel történő befizetés teljesítése esetén a tranzakciós adó a vevőt terheli. 

PayPal-on keresztül való fizetésnél az alábbi e-mail címre kell a számla végösszegét elutalni: bubuvarga@gmail.com

Bankkártyás fizetés

Jelenleg áruházunkhoz még nem tartozik bankkártyás szolgáltatás, így Vásárlóink nem tudnak bankkártyával számlát kiegyenlíteni. Amennyiben Fogyasztó bankkártyás fizetésre felszólító ajánlatot kap Vállalkozás nevében, azonnal jelezzen, mert ilyen felszólítást Vállalkozás semmilyen körülmények között sem küld ügyfeleinknek. Természetesen ezen felszólításnak ne tegyen eleget, mert felmerülhet a csalás gyanúja. Amennyiben Webáruház szolgáltatásunknál elérhető lesz a bankkártyás fizetési mód, azt közleményben tudatjuk kedves látogatóinkkal, vásárlóinkkal.
4. Garancia, jótállás, tárolási és használati útmutató és ajánlások
A Vállalkozás mindent megtesz annak érdekében, hogy vevői mindenkor, teljes mértékben elégedettek legyenek az általa forgalmazott valamennyi árucikkel. A Vállalkozás megtesz mindent azért, hogy az oldalain megjelenő adatok (termékek ára, elérhetősége, leírása, stb.) a lehető legpontosabbak legyenek. Az esetlegesen előforduló hibákért a Vállalkozás felelősségére a távollévők közötti kereskedésre vonatkozó jogszabályokban és a Polgári törvénykönyvben rögzített rendelkezések irányadóak. Ha a megrendelt árucikk hibás, esetleg a szállítás során megsérült, akkor azt a Vállalkozás 8 napon belül díjmentesen kicseréli. Amennyiben a cserére nincs mód (alkatrészhiány stb.), a Vásárló választása szerint választhat más terméket a vásárlásával azonos értékben vagy elállhat a vásárlástól. A sérült csomagról jegyzőkönyvet kell felvenni, ennek hiányában nem tudjuk díjmentesen cserélni/javítani a terméket.
Termékeink alapanyaga többnyire felületkezelt (festett, lakkozott) fa (mdf, nyír, fenyő), festett bőr, gyapjú és dekorfilc. Termékeink nagy része dekorációs kellék, így bár gondosan állítjuk azokat elő, az erőteljes külső hatásoktól óvni kell azokat. A használat során a lakkréteg megkophat, ütődés hatására rongálódhatnak (pl. leesés) Ezen használatból eredő sérülések nem tekinthetőek  hibának/meghibásodásnak!
A felhasznált textilek is természetüknél fogva elhasználódhatnak. Ezek sem tekinthetők garanciális hibának.

Termékeink nagy része szárazon tisztítható, portalanítható. Puha, enyhén nedves kendővel tisztíthatóak.
A durva nedvessétől azonban óvni kell azokat!
A Fogyasztó által nem rendeltetésszerű használatból, rongálásból eredő, a terméken történt meghibásodásért, sérülésekért Vállalkozás nem vállal felelősséget és nem biztosít csereterméket, sem pénzbeli visszatérítést. A vállalkozás szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a 49/2003. (VII.30.) GKM rendeletben foglaltak az irányadóak. Fogyasztói panaszügyintézés írásban történik, a bubuvarga@gmail.com  címen, mely panaszra 2 munkanapon belül választ kap.
5. Elállási jog 
A távollévők közötti kereskedésre vonatkozó  45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet értelmében a Fogyasztó indoklás nélkül elállhat a vásárlástól, (jelenleg) a megrendelt termék kézhezvételtől számított 14 munkanapon belül. Figyelem, ez a határidő jelenleg 14 nap, amely a jogszabályok változása folytán bármikor változhat! A sértetlen és hibátlan terméket a vásárló az elállási jog gyakorlásának napjától számított 14 napon belül köteles visszaküldeni, vagy átadni a terméket a webshopnak. A terméket számlával vagy annak másolatával, saját költségén küldje vissza azt Varga László Zoltán címére (3571, Alsózsolca, Gárdonyi u.2.), és 14 napon belül visszatérítjük Önnek a visszaküldött termék(ek) vételárát. Elállás esetén a vásárlót kizárólag a termék visszaküldésének költsége terheli. Abban az esetben, ha a terméket a vevő használatba vette, és nem tudja sérülésmentesen visszajuttatni a megadott címre, Vállalkozás nem vállalja a termék visszavásárlását. 
Nem lehet élni az elállási joggal:

a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló rendeletben foglaltakat a fogyasztó és a vállalkozás között kötött szerződésekre kell alkalmazni, vállalkozás-vállalkozás közötti jogviszonyra nem vonatkozik.

a teljesen egyedi, kifejezetten a vevő egyedi kérésére és megrendelésére készített termék esetén (a vevő részére gyártott bármely egyedi árucikk), továbbá a 17/1999. (II./5.) számú, a távollévők között kötött szerződésekről szóló Kormányrendelet  5 paragrafusába tételesen felsorol minden olyan esetben, amikor a Fogyasztó nem élhet az elállási jogával. Kérjük vegye figyelembe, hogy a webáruházban a legtöbb termék rendelésre készül, tehát egyedi rendelésnek minősül! Különösen a feliratozott, és egyedi formában rendelt dekorációk.

 Nem lehet élni az elállás jogával olyan sérült termékek esetén, amelyek látható módon a nem rendeltetésszerű használatból eredően sérültek.

6. Hírlevél 

A Vállalkozás jogosult a Fogyasztó részére annak kérését követően hírlevelet vagy egyéb reklám levelet küldeni, amennyiben a Fogyasztó a regisztrációkor a megfelelő adatai megadásával ehhez előzetesen, egyértelműen, kifejezetten és önkéntesen hozzájárult. A Vállalkozás nem köteles ellenőrizni, hogy a felhasználó által az önkéntes regisztrációkor illetőleg egyébként a hozzájárulás megadásakor megadott és kezelni kért személyes adatok valósak, illetőleg helytállóak. A felhasználó az önkéntes hozzájárulását bármikor jogosult visszavonni. Ebben az esetben a Vállalkozás a visszavonást követően a Fogyasztó részére több hírlevelet illetőleg egyéb reklám levelet nem küld, továbbá törli a felhasználó adatait a hírlevélre önkéntesen feliratkozott Fogyasztók adatai közül.
7. Adatvédelmi nyilatkozat 
Fogyasztó önkéntesen megadott adatait Vállalkozás megőrizi, azokat harmadik félnek nem adja ki. Direkt marketingre, nyereményjátékra nem „használjuk” az adatokat, nem továbbítjuk harmadik félnek. A webáruház használata során rendelkezésére bocsátott személyes adatokat Szolgáltató bizalmasan kezeli, harmadik fél részére nem adja át. Ez alól kivételt képeznek azok az információk, melyek az adott termék kézbesítéséhez vagy kiszállításához szükségesek.
7.1. Irányelv

Szolgáltató létrehozta azokat az adatvédelmi elveket, melyek alapján a lehető legdiszkrétebben és legbiztonságosabban - és a hatályos törvényeknek megfelelően - védi a látogatók és a Vásárlók személyes adatait. Ennek megfelelően biztosítja látogatóit arról, hogy a vásárláshoz vagy regisztráláshoz szükséges adatokat harmadik fél számára nem adja ki, kivéve, ha erről az illetékes hatóságok másképp nem rendelkeznek. A szolgáltató nem küld spamet sem, mert betartja az adatkezelési jogszabályokat.

7.2. Regisztrációs adatok

Szolgáltató tiszteletben tartja a Webhelyet látogató felhasználók személyes adatainak védelmét szolgáló jogokat. A jelen adatvédelmi nyilatkozat alapján Vásárló eldöntheti, hogy mely személyes adatait adja meg a jelen Webhelyen, önkéntesen. Szolgáltató a Vásárló, a jelen Webhelyen megadott adatait az itt foglaltaknak megfelelően kezeli. Vásárló adatszolgáltatása minden esetben önkéntes. Személyes adatainak megadásakor Vásárló felhatalmazza Szolgáltatót, hogy a Vásárló által megadott adatokat a jelen adatvédelmi nyilatkozattal összhangban felhasználhassa. A Webhelyre történő regisztrációval Vásárló egyértelműen és kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy Vásárlónak Szolgáltató a Webhely témájába illő értesítőket küldhessen. Vásárló ezen hozzájárulása önkéntes és a megfelelő tájékoztatás birtokában történt. Jelen adatvédelmi nyilatkozat a Webhely oldalairól közvetlenül, bármikor elérhető. 
Fogyasztónak jogában áll korlátoznia, vagy megtiltania azt, hogy a jelen Webhelyen megadott személyes adatait Szolgáltató felhasználhassa, rögzíthesse. Fogyasztónak jogában áll Vállalkozástól azt kérnie, hogy személyes adatait a Webhelyről törölje. Fogyasztó ez irányú kéréseit a Webhely kapcsolatfelvételi oldalon megtalálható e-mail címen keresztül jelezheti. 
Vállalkozás harmadik féllel nem osztja meg a jelen Webhelyen keresztül önkéntesen megadott személyes információkat az adat tulajdonosának az engedélye nélkül. Kivételt képeznek ez alól a mindenkori jogi szabályozásból fakadó kötelező adatszolgáltatások (kormányzati hatóságoknak, idézésnek, bírósági végzésnek megfelelő kötelezettség, stb. esetén). 
Az önkéntesen megadott adatokat Vállalkozásó a következőkre és csakis az itt felsoroltakra használhatja fel: a Vállalkozás hírleveleire való feliratkozás meghívására, a Vállalkozás termékeivel és szolgáltatásaival kapcsolatos promóciós célú üzenetek küldésére, illetve a Vállalkozással üzleti kapcsolatban álló harmadik felek termékeit és szolgáltatásait ajánló promóciók küldésére.
A Webhely a helyes működéshez és a szolgáltatások helyes működéséhez cookie-k használatát igényelhetik. Ezekben az esetekben amennyiben a látogató böngészőjében a cookie-k engedélyezve vannak, akkor a cookie-k használata automatikus. A cookie-k, melyeket a látogató böngészője ment le a látogató számítógépére nem tartalmaz személyes adatokat, azok csak a Webhely által felhasználható információdarabkákat tartalmazhatnak, melynek célja az, hogy a Webhely ezeken keresztül azonosítani legyen képes a látogatót, így a visszatérő látogatónak bizonyos, már a jelen Webhelyen megadott és rögzített adatait nem kell újra megadnia. A cookie-k használata egy lehetőség a Webhely kényelmesebb böngészéséhez, a cookie-k használatát a felhasználó bármikor saját böngészőjében letilthatja. A Webhely egyes szolgáltatásai és Tartalmai ugyanakkor nem kizárt, hogy igénylik a cookie-k adta lehetőségeket, így ezen szolgáltatások és Tartalmak olyan böngészőkkel, amikben a cookie-k lehetősége ki van kapcsolva, előfordulat, hogy nem lesznek elérhetőek. 
Az információk biztonsága és védelme érdekében minden ésszerű intézkedést megteszünk. A Webáruház Tulajdonos a hozzá eljutott személyes és nem személyes adatokat bizalmas adatként kezeli, melyekre a titoktartási kötelezettség is érvényes. Az adatokhoz való hozzáférést szigorúan korlátozzuk, hogy megelőzzük a jogosulatlan hozzáférést, az adatok megváltoztatását, illetve jogosulatlan felhasználását.
8. Szerzői jogok 
Amennyiben belép Vállalkozáshoz, ill. a www.bubudekor.hu oldalra, elfogadja az alábbi feltételeket.
Ez a weboldal Varga László Zoltán és Varga Mária (Bubudekor-Mesedekor) szellemi terméke és a Bubudekor-Mesedekor elnevezés, valamint a logó ábrája saját szellemi tulajdonunkban áll. A bubudekor.hu webáruház bármely részének másolásával és terjesztésével kapcsolatos minden jog fenntartva. Mindennemű másolás jogi következményeket von maga után!
Tilos a lap teljes egészének ill. részeinek másolása, feldolgozása és további üzleti célú felhasználása fent említettek írásos hozzájárulása nélkül. 
Vállalkozás oldalain megjelenő anyagok tartalmát, a fotókat és adatokat szerzői jog védi. Másolásuk valamennyi formája, adatrendszerekben való tárolása, más internetes oldalakon történő közzététele, bármilyen formában történő felhasználása - a személyes használatot meghaladó mértékben - kizárólag Szolgáltató előzetes írásbeli engedélyével történhet.
9. Kockázat

Vállalkozás szolgáltatásait igénybe vevő felhasználók tudomásul veszik, hogy az adattovábbítás folyamán adatok elveszhetnek, megsemmisülhetnek, esetleg illetéktelen kezekbe kerülhetnek, valamint az Internet nyilvános jellegéből adódóan idegen behatolások történhetnek a rendszerbe, így a felvitt adatok (személyes adatokat is beleértve) illetéktelen kezekbe kerülhetnek. Ilyen esetekben Vállalkozást semmilyen felelősség nem terheli, ez irányú kockázattal a felhasználó tisztában van, és ezt a kockázatot a szolgáltatás igénybevételekor vállalja.

Vállalkozás természetesen mindent megtesz annak érdekében, hogy az adatok biztonságban legyenek, tárhelyét és weblapját szakemberek kezelik és a rendszereket rendszeresen frissítik. Az adatokat harmadik félnek Vállalkozás önszántából nem adja ki - kivéve a hatóságoknak, ha arra megfelelő felhatalmazásuk vagy engedélyük van.

10. Egyedi megrendelés

Lehetőség van egyedi megrendelések leadására is a bubuvarga@gmail.com címen egyeztetve. Az egyedi megrendelések esetén a szállítási és fizetési idők eltérnek a fentiektől, azok egy hónapon belül, vagy megegyezés alapján készülnek el és kerülnek postázásra a megadott címre, a készítendő termékről való megegyezés után. Egyedileg rendelt termékre természetesen vonatkozik a garancia, viszont nem lehet elállni a vásárlástól. Az árak egyedileg kerülnek kiszámolásra. A rendelést követően árajánlatot küldünk minden esetben, ami még nem kötelezi a váárlót vásárlásra.
Egyedi tervek készítése és bemutatása csak előleg befizetése után történik!

Üzemeltetői adatok : azaz a honlap üzemeltetője, a bubudekor.hu (Bubudekor-Mesedekor) Jogtulajdonosa és így az Önnel szerződő fél: 


Név: Varga László Zoltán
Székhely: 3571 Alsózsolca, Gárdonyi utca 2. 
Adószám: 60654320-1-25
Elérhetőség: bubuvarga@gmail.com
Telefon: + 36 20 210 90 30

Bízunk benne, hogy termékeinkkel elégedett lesz és szívesen keresi a Bubudekor-Mesedekor termékeit máskor is!