Nyereményjték felhasználási feltételek

A játék menete/ feltétele:

Nyereményjátékaink nyilvánosan zajlanak a www.bubudekor.hu oldalon és a www.facebook.com/bubudekor oldalon. Erről a fent említett elérhetőségeken megfelelően tájékoztatunk a hírfolyamban. A nyertes/ek nevét nyilvánosan tesszük közzé a www.bubudekor.hu weboldalunkon.
A nyereményt a Bubudekor-Mesedekor (www.bubudekor.hu) készíti és szállíttatja a nyertesnek díjmentesen!

Jelenlegi játékunkon (2017. ápr.2.-7-ig) öt darab óvodai ballagó tarisznyát lehet nyerni. Egyedi felirattal.
Egy nyertest sorslunk, aki megnyeri az öt darab tarisznyát. A nyertesnek a nyereményjátékot követően a következő e-mail címen kell jelentkeznie legkésőbb 24 órán belül: bubudekor@gmail.com


A nyeremény átvétele:


amennyiben nyereményjátékunkon a te neved került kisorsolásra úgy kérjük a kihirdetést követő 24 órában jelentkezz a nyereményedért a bubudekor@gmail.com e-mail címen és postázási címedet írd meg nekünk, hogy a csomagot ki tudjuk szállíttatni neked!
Amennyiben a nyertes a határidő leteltével nem jelentkezik, úgy újabb nyertest sorsolunk, és az előző játékos nyereményét elveszti!
A nyertes vállalja, hogy az eredményhirdetést követően 24 órán belül jelentkezik nyereményéért! Ennek hiányában új nyertest sorsolunk!

Személyes adatkezelés:

a nyertes nevét és címét csak a nyeremény kiszállítására használjuk, azokat harmadik félnek nem adjuk ki!
A nyertes e-mail címét a továbbiakban csak az általunk küldött hírekről, termékekről való tájékoztatás céljából felhasználjuk.
Amennyiben a nyertes a későbbiekben nem szeretne értesítést kapni tőlünk, úgy kérjük ezt a jelentkezéskor írásban jelezze a bubudekor@gmail.com e-mail címen.

Sorsolás:

a nyertesek önként jelentkeznek játékainkra, nevüket összegyűjtve a www.random.org oldalon sorsoljuk ki sorszám szerint.

Kellemes játékot kívánunk!